2023 - 2024 Kulüp Kokteyli

Üniversitemizin 160 yıllık köklü tarihindeki önemli bir unsur da kulüplerimizin sunduğu zenginlik ve çeşitliliktir. Sanattan spora, kariyer odaklı etkinliklerden bilimsel aktivitelere kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteren kulüplerimiz, bugün de aynı heyecan ve azimle çalışmalarını sürdürmektedir.Kulüplerimizin değerli katkılarıyla üniversitemizin dinamizmi her geçen gün artmakta ve bu çabaları takdirle karşılamaktayız. Geçmişte olduğu gibi bugün de kulüplerimizin çalışmalarını önemsiyor ve destekliyoruz.

Üniversitemizin enerjisinden ilhamla bir arada olabilmek için sizleri bütün kulüplerimizin katılımıyla gerçekleştireceğimiz,

28 Şubat'ta Albert Long Hall'de  tüm kulüplerin yönetim kurullarını beklemekteyiz.